Pánské tričko pro rybáře k narozeninám Rybářské legendy

Produkt Pánské tričko pro rybáře k narozeninám Rybářské legendy z kategorie rybářská trička, svetry, mikiny od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 788 Kč. Celý popis 788 Kč 848 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud hledáte dárek pro někoho, kdo miluje rybaření, tak rybářské tričko může být skvělým nápadem na dárek na narozeniny nebo Vánoce. Pánské tričko s potiskem Rybářské legendy jsou narozeny v lednu je skvělá volba. Triko je skvělým osobním a originálním dárkem, který zaručeně vykouzlí obdarovanému úsměv na tváři. Pro někoho kdo miluje rybolov, bude mít takový dárek určitý význam a kromě toho rybářské tričko je praktickým dárkem, který obdarovaný může nosit na rybářské výpravy, do práce nebo během volna. Potisk perfektně vynikne na černém nebo zeleném tričku, ale vedle určitě nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Nezapomeňte nám do poznámky napsat měsíc, který budeme tisknout na triko. Triko je k dostání v několika barevných variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trička nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Military - 69
Dostupné velikosti:M,L,XL,2XL,3XL,4XL,XS,S
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek