Pánské tričko s potiskem Ford GT40 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Ford GT40 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Perfektní pánské tričko s potiskem Ford GT40 je skvělou volbou pro všechny fanoušky motoristických závodů a automobilového průmyslu. Auto Ford GT40 se stalo legendou díky svému vítězství v závodě 24 hodin Le Mans. Pokud máte ve svém okolí někoho kdo miluje rychlá auta a adrenalin tak toto pánské tričko je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Dnes je Ford GT40 kultovním klasikem, který si získal srdce fanoušků motoristického sportu po celém světě. Jeho jedinečný design a výkon se staly legendou a v současnosti je stále považován za jeden z nejkrásnějších a nejúspěšnějších automobilů v historii motoristického sportu. Potěšte svého manžela, přítele nebo kamaráda originálním dárkem. Triko se perfektně hodí pro každodenní nošení, do práce, ven s kamarády, na procházky – prostě všude kam potřebujete. Pánské tričko je určeno pro ty, kteří mají rádi kvalitní a stylové oblečení a zároveň chtějí ukázat svoji lásku k automobilům.

Potisk vyniká svojí kvalitou a precizním zpracováním. Pánské tričko bude vypadat skvěle na kterékoli barevné variantě trička. Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek