Pánské tričko s potiskem Ford Mustang S550 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Ford Mustang S550 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé pánské tričko s potiskem Ford Mustang S550 je jako výkonný motor ve stylovém designu. Pro milovníky sportovních aut, kteří vyhledávají silné emoce a dokonalý styl, je toto pánské tričko je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení. Ford Mustang S550 je ikonický americký sportovní vůz, který odkazuje na minulost, ale zároveň je moderní a výkonný. Jeho agresivní vzhled a vynikající jízdní vlastnosti jej dělají jedním z nejoblíbenějších aut mezi milovníky sportovních aut. Potisk na tomto tričku zobrazuje klasický Mustang S550 v plné kráse. Designérské detaily na tričku zahrnují specifické prvky modelu. Pánské tričko s potiskem Ford Mustang S550 není jen stylovým kouskem do šatníku, ale také zdrojem inspirace a radosti pro každého milovníka aut. Jeho kvalitní materiál a pohodlný střih zajišťují dokonalý komfort při každé příležitosti a dokonale doplňují styl každého fanouška Ford Mustang.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek