Pánské tričko s potiskem fotbalisty - tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Pánské tričko s potiskem fotbalisty - tričko pro milovníky fotbalu z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Originální a stylové pánské tričko s potiskem fotbalisty si zamilujete na první pohled. Pánské tričko je určeno pro fotbalové fanoušky, rekreační i vášnivé fotbalisty či televizní fanoušky fotbalu. Máte doma fotbalistu, který tento sport miluje? Triko se perfektně hodí jako dárek k narozeninám nebo jako dárek pod vánoční stromeček na Vánoce. Triko se perfektně hodí na fotbalové tréninky, na zápas, do školy, do práce ale také na posezení s kamarády. Potěšte své blízké a udělejte radost fotbalistovi. Triko je velmi oblíbené v bílé nebo černé barvě, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:M
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek