Pánské tričko s potiskem kapely AC/DC - parádní tričko s potiskem rockové skupiny AC/DC

Produkt Pánské tričko s potiskem kapely AC/DC - parádní tričko s potiskem rockové skupiny AC/DC z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské tričko s ikonickým motivem kapely AC/DC, které je určeno pro pravé rockové fanoušky. Toto tričko je nejen stylové, ale také vyjadřuje váš hudební vkus a odhodlání.Vyražte do světa s energií a silou rockové hudby, kterou kapela AC/DC přináší. Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který vám poskytne maximální komfort při nošení. Jeho střih je moderní a univerzální, takže se hodí k různým příležitostem.Výrazným motivem je ikonické logo AC/DC, které je známé po celém světě. Pánské tričko s tímto motivem vyjadřuje vaši lásku ke kultovnímu rockovému uskupení a zároveň vás odlišuje od ostatních. Buďte hrdým fanouškem a nositelem tohoto trička.Je vhodné jak pro každodenní nošení, tak pro koncerty či festivaly. Staňte se součástí AC/DC komunity a přidejte se k milionům fanoušků po celém světě. Tohle tričko je vynikající způsob, jak ukázat svou vášeň a oddanost pro jednu z největších rockových kapel všech dob.Vytvořte svůj jedinečný rockový styl a vyznávejte AC/DC s hrdostí. Objednejte si toto pánské tričko ještě dnes a dejte najevo, že rock 'n' roll je stále naživu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a určitě se domluvíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek