Pánské tričko s potiskem kapely Pink Floyd - parádní tričko s potiskem rockové skupiny Pink Floyd

Produkt Pánské tričko s potiskem kapely Pink Floyd - parádní tričko s potiskem rockové skupiny Pink Floyd z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské tričko s nezaměnitelným motivem kapely Pink Floyd! Toto tričko je určeno pro opravdové fanoušky legendární skupiny a pro každého, kdo si přeje vyjádřit svou lásku k hudbě a ikonickému stylu této kapely. Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který poskytuje maximální komfort během nošení. Jeho moderní střih zajišťuje perfektní přiléhavost a zároveň pohodlí po celý den. Na přední straně trička najdete nádherně vytištěný motiv, který zobrazuje logo Pink Floyd. Tričko s motivem Pink Floyd je nejen stylovým doplňkem, ale také vynikajícím způsobem, jak vyjádřit svou hudební vášeň. Buďte součástí historie rockové hudby a noste tuto ikonickou kapelu na svém tričku s hrdostí. Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost získat si tričko s motivem Pink Floyd a projevit svou oddanost jedné z největších hudebních legend všech dob. Buďte středem pozornosti a dejte najevo svůj vlastní hudební styl s tímto úžasným tričkem Pink Floyd.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a určitě se domluvíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek