Pánské tričko s potiskem kapely Red Hot Chili peppers - parádní tričko s potiskem známé hudební skupiny.

Produkt Pánské tričko s potiskem kapely Red Hot Chili peppers - parádní tričko s potiskem známé hudební skupiny. z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské triko s potiskem legendární kapely Red Hot Chili Peppers! Toto triko je dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro hudbu a styl. Potisk je inspirován ikonickým logem kapely a zachycuje energii a sílu, kterou tato skupina přináší na pódium. Triko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, který poskytuje skvělý pocit při nošení. Jeho moderní střih zajišťuje skvělý vzhled a perfektní sednutí na tělo. Můžete si být jisti, že budete vypadat stylově a nebudete při tom muset obětovat pohodlí. Díky svému výraznému potisku se toto triko stane okamžitě středem pozornosti. Je ideální pro každodenní nošení, koncerty, festivaly nebo jakoukoli jinou příležitost, kdy chcete vyjádřit svou lásku k hudbě a ikonickému zvuku Red Hot Chili Peppers. Přidejte kousek hudby do svého šatníku s tímto pánským trikem Red Hot Chili Peppers a buďte neodolatelně styloví!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a určitě se domluvíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek