Pánské tričko s potiskem kapely The Beatles - parádní tričko s potiskem nejznámější hudební skupiny The Beatles

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem kapely The Beatles - parádní tričko s potiskem nejznámější hudební skupiny The Beatles z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské tričko s úchvatným motivem jedné z nejlegendárnějších hudebních kapel všech dob - The Beatles! Toto tričko je určené pro všechny vášnivé fanoušky a nadšence této ikonické skupiny. Výrazný design trička je inspirován obalem alba "Abbey Road" a přináší nezaměnitelnou atmosféru šedesátých let. Na přední straně trička se nachází černobílý tisk, který zobrazuje čtyři členy kapely - Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Starra. Kromě svého působivého vzhledu je toto tričko také vyrobeno z kvalitních a příjemných materiálů. Jeho prodyšná a měkká tkanina zajistí maximální pohodlí po celý den. Tričko je střihu, který se pohodlně přizpůsobí vaší postavě a umožní volný pohyb. Toto pánské tričko s motivem kapely The Beatles je skvělým způsobem, jak projevit svou vášeň pro hudbu a legendární historii této ikonické skupiny. Buďte středem pozornosti a vyjadřujte svůj hudební styl se stylem, který nikdy nevyjde z módy. Získejte si toto tričko ještě dnes a buďte součástí beatlesovského dědictví!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a určitě se domluvíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek