Pánské tričko s potiskem Lamborghini Huracan - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Lamborghini Huracan - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte pánské tričko s potiskem Lamborghini Huracan pro milovníky aut? Toto pánské tričko s potiskem Lamborghini Huracan je navrženo pro fanoušky luxusních sportovních aut. Pokud máte někoho ve svém okolí, kdo by rád ukázal svoji vášeň pro luxusní sportovní vozy tak toto tričko je tou správnou volbou. Lamborghini Hurican je sportovní vůz italské automobilky Lamborghini. Tento vůz se stal velmi populárním mezi sportovními auty díky svému atraktivnímu vzhledu, výkonnému motoru a vynikajícím jezdícím vlastnostem. Celkově lze říci, že Lamborghini Huracan je jedním z nejatraktivnějších sportovních aut na trhu a získal si mnoho fanoušků po celém světě. Pánské tričko se perfektně hodí pro každodenní nošení a hodí se do neformálního prostředí jako například na přátelská setkání, pro volný čas nebo na rodinné oslavy. Další výhodou pánského trička je, že je velmi univerzální a může být kombinováno s různými kousky oblečení. Pokud hledáte zajímavé, stylové a pohodlné triko, tak toto triko je tou správnou volbou. Na přední straně trička se nachází potisk automobilu Lamborghini Huracan, který je detailně zpracován a zobrazuje vůz z různých úhlů.

Potisk vyniká svojí kvalitou a precizním zpracováním, takže pánské tričko bude vypadat skvěle na kterékoli barevné variantě trička. Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek