Pánské tričko s potiskem Land Rover Camel - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Land Rover Camel - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Land Rover Camel je pro milovníky sportovních aut a dobrodružství jako stvořené. Potisk s automobilem Land Rover nápadně evokuje snahu o překonání strachu a nelehkých cest, které se skrývají v divokých koutech světa. Triko tak představuje nejen symbol cesty a dobrodružství, ale také neskutečnou sílu a odolnost. Land Rover Camel je speciální edice vozu Land Rover Defender, která byla vyrobena pro zvládnutí nejtěžších terénů a nehostinných podmínek. Tento vůz byl navržen pro dobrodruhy a milovníky sportovních aut, kteří vyhledávají adrenalinové zážitky a potřebují vůz, který jim umožní překonat každou výzvu. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu a poskytuje vysokou pohodlnost během celého dne a jeho jedinečný design z něj činí skvělý dárek pro každého nadšence sportovních aut. Navíc, triko s potiskem Land Rover Camel je také skvělým doplňkem každého outfitu pro milovníky stylu a nezávislosti. Pokud máte ve svém okolí kamaráda, manžela, přítele nebo bratra, který má rád sportovní auta, pak toto tričko s potiskem Land Rover Camel je ideální dárek na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek