Pánské tričko s potiskem Mazda MX5 - tričko pro milovníky aut

Produkt Pánské tričko s potiskem Mazda MX5 - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem Mazda MX5 je tou správnou volbou pro každého, kdo má rád japonská sportovní auta. Toto triko je vytvořeno s důrazem na kvalitu, pohodlí a originální design, který z něj činí dokonalý dárek na narozeniny, Vánoce nebo jinou příležitost. Potisk na tričku zachycuje jednu z nejoblíbenějších japonských aut, legendární Mazda MX5, a ukazuje její zvučné klenoty – agilnost, eleganci a rychlost. Design trička je elegantní, ale zároveň výrazný a poutavý. V potisku je detailně zachycen vzhled Mazdy MX5, od charakteristických kulatých světel až po zakřivené linie karoserie. Toto triko jistě upoutá pozornost každého, kdo má rádi auta a motorové sporty. Pokud hledáte originální dárek pro motoristického nadšence, pánské triko s potiskem Mazda MX5 je tou správnou volbou. Bez ohledu na to, zda se jedná o narozeniny, Vánoce nebo jinou příležitost, toto triko jistě osloví každého, kdo má rádi výkonná a sportovní auta. Zaručujeme, že s tímto tričkem uděláte obdarovanému velkou radost a budete mít pěknou vzpomínku na tento dárek.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek