Pánské tričko s potiskem Nissan GTR - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Nissan GTR - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro vášnivé fanoušky aut, kteří oceňují eleganci a výkon je toto pánské triko s potiskem Nissan GTR idelní volbou. Toto pánské tričko zachycuje nezaměnitelný styl a dynamiku tohoto legendárního auta, které již dlouho patří mezi nejoblíbenější a nejuznávanější modely automobilového průmyslu. Nissan GTR je známý svojí dokonalou kombinací luxusu a výkonu. Svou ikonickou designovou siluetou a špičkovou technologií zajistil, že tento vůz je stále na vrcholu své třídy a má velkou základnu oddaných fanoušků po celém světě. Potěšte svého přítele, manžela, bratra nebo kamaráda skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Potisk na tomto tričku zachycuje dokonalou siluetu a design Nissan GTR. Každý detail potisku je navržen s precizností a odborností, aby se zachytila nezaměnitelná silueta tohoto jedinečného auta. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů a má skvělý střih, který zajišťuje pohodlí a maximální komfort při nošení. Jeho jedinečný styl a design dělají z něho ideální dárek pro každého milovníka sportovních aut a zejména pro ty, kteří oceňují sílu a eleganci tohoto úžasného auta.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,XS
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek