Pánské tričko s potiskem Nissan Skyline R34 Stance - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Nissan Skyline R34 Stance - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko je skutečným uměním, které spojuje vášeň pro motoristický design s módní elegancí. Pokud jste nadšencem motoristického světa a vaší vášní je rychlost a design, pak je toto triko tou správnou volbou pro vás. Budete moci vyzvednout váš styl a váš zájem o automobily s tímto pánským tričkem. Jedním z prvních věcí, které vás zaujmou na tomto pánským tričkem je jediničný potisk automobilu Nissan Skyline R34 Stance. Podobně jako na skutečném autě, i na tričku je patrný nižší podvozek, který zvyšuje dynamiku a sportovní vzhled. Nissan Skyline R34 Stance je ikonický vůz, který se stal legendou mezi nadšenci v oblasti motoristického designu a výkonu. Pokud jste nadšencem Nissanu Skyline R34 Stance a chcete vyjádřit svou vášeň a styl, toto triko je pro vás. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek