Pánské tričko s potiskem Toyota Supra MK5 HKS - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem Toyota Supra MK5 HKS - tričko pro milovníky aut z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské triko s potiskem Toyota Supra MK5 HKS je pro milovníky rychlých aut a závodů. Tato verze Toyota Supra MK5 HKS se stala známou pro svůj výkonný motor a dokonalou technologii, která umožnila dosáhnout vyšší rychlosti a překonat soupeře na závodech. Potisk na tričku je inspirován designem HKS Performance Parts, které jsou široce uznávány v automobilovém průmyslu pro svou výkonnost a kvalitu. Toto triko je ideální pro ty, kteří milují japonská sportovní auta a chtějí ukázat svou podporu pro výkonnost a kvalitu značky HKS. Díky jasným a výrazným barvám tohoto trička můžete ukázat svůj styl a vášeň pro rychlá auta, zatímco design Supra MK5 HKS upoutá pozornost každého, kdo si jej všimne. Pokud hledáte originální a zajímavé triko na vyjádření své vášně k rychlým autům, pak je toto triko s potiskem Toyota Supra MK5 HKS tou správnou volbou. Objednejte si své triko ještě dnes a ukažte světu, že máte styl a vášeň pro automobilovou kulturu. Darujte tento originální a osobní dárek pro vaše kamarády, rodinu nebo pro sebe k narozeninám nebo jiným speciálním příležitostem a nechte je cítit se stylově a pohodlně v každé situaci. S tímto tričkem se budete cítit jako součást legendárního týmu a svoji vášeň pro auta si můžete ukázat v každé situaci.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek