Pánské tričko Šéf úlu - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Šéf úlu - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa včelařství se stylem a humorem v našem jedinečném pánském tričku s potiskem "Šéf úlu". Toto není jen oblečení, je to výkřik vašeho nadšení pro včely, včelaření a vše, co se týká tajemného světa úlu. Potisk Šéf úlu není jen zábavným obrázkem, ale také výrazem vašeho vůdčího postavení ve včelích řadách. Vynikající detaily potisku zaručují, že každý vás pozná jako šéfa úlu a mistra včelařství. Proč se omezovat na běžné barvy? Naše tričko je k dispozici nejen v elegantní černé barvě, ale také v osvěžujícím modrém tónu, abyste mohli vyjádřit svůj jedinečný styl. Máme pro vás ovšem mnoho dalších variant triček, abyste si mohli vybrat přesně to, co vám nejvíce vyhovuje. Toto triko není jen stylovým kouskem do vašeho šatníku, ale také výborným společníkem na každodenní aktivity. Ať už pracujete v úlu, nebo relaxujete s kamarády, toto triko je vždy správnou volbou. Vysoká kvalita materiálu a pohodlný střih zajišťují, že se v něm budete cítit pohodlně po celý den. A nejen to, toto triko je také ideálním dárkem pro každého vašeho včelařského nadšence. Ať už jde o narozeniny nebo Vánoce, nic nemůže potěšit víc než originální a osobitý dárek, který odráží jejich vášeň. Vstupte do světa "Šéfa úlu" a nechte svět vědět, že váš vztah ke včelařství není jen záležitostí práce, ale vašeho srdce. Objednejte si toto pánské triko ještě dnes a buďte hrdí na své postavení v úlu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek