Pánské tričko - Tým ženícha vole! - tričko na rozloučenou se svobodou

Produkt Pánské tričko - Tým ženícha vole! - tričko na rozloučenou se svobodou z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro budoucího ženicha, který se chystá předat své srdce jediné ženě, máme připravený speciální dárek - tričko na pánskou rozloučenou se svobodou s nápisem Tým ženicha vole! Toto pánské tričko je nejen vtipné ale i stylové a je super připomínkou důležitého okamžiku v životě ženicha. Toto pánské tričko potěší nejen budoucího ženicha, ale také celý jeho tým. Toto pánské tričko pomůže vykouzlit skvělou a nezapomenutelnou atmosféru během celé rozloučení se svobodou a zároveň umožní každému hostovi, aby se cítil součástí skupiny a události. Potisk perfektně vynikne na černém nebo bílém tričku. Potisk tiskneme ve stylové zlaté barvě, ale není problém jakkoli změnit barvu potisku.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek