Polštářek s motivem Moto Guzzi

Produkt Polštářek s motivem Moto Guzzi z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Exkluzivní polštářek s neodolatelným motocyklovým motivem! Přineste do svého domova vášeň pro dobrodružství na silnici s naším unikátním polštářkem s motivem Moto Guzzi. Tento polštářek není jen obyčejným doplňkem do vaší domácnosti, ale také vyjadřuje vaši lásku k legendárnímu motocyklu Moto Guzzi. Jemný materiál a pečlivé provedení zaručují nejen pohodlný odpočinek, ale také dlouhou životnost. Polštářek je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou příjemné na dotek a zároveň odolné. Motiv Moto Guzzi je vyveden v živých barvách a detailně zpracován, aby skvěle ladil s každým prostředím. Nejenže tento polštářek dodá vášeň a styl do vašeho obývacího pokoje či ložnice, ale také poskytne oporu a pohodlí během vašeho relaxačního času. Buďte odvážní a vyjádřete svou vášeň pro silniční dobrodružství s naším exkluzivním polštářkem Moto Guzzi! Ideální pro milovníky motocyklů a dobrodružství, kteří chtějí mít stylový a jedinečný kousek ve svém domově.


Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:40×40 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek