Vtipné dětské tričko s potiskem Lenochoda a knihy

Produkt Vtipné dětské tričko s potiskem Lenochoda a knihy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vypadá to, že i lenochodi mohou být knihomolové, a to je něco, co našim dětským tričkům přidává dávku vtipu a stylu! Na tomto tričku je lenochod v pohodlném póze, držíc v ruce knihu, jako by se právě chystal na dobrodružství v knižním světě. To není jen triko, je to příběh, který povzbudí vaše děti ke čtení a zároveň jim přinese úsměv na tvář. Náš vtipný lenochod je přítelem všech, kteří milují příběhy a dobrodružství v knihách. Jeho zábavný pohled na čtení zábavu a učení, a to je něco, co se hodí do každé dětské knihovny. To je triko, které osloví všechny malé knihomoly. To je tričko, které mohou nosit na trénincích, do školy, ale také na narozeninovou oslavu nebo vánoční party. Jeho univerzální styl jej činí skvělým doplňkem do každodenního šatníku, který připomene vašim dětem, že knihy jsou skvělým společníkem v každém věku. Pokud hledáte dárek pro své děti, vnoučata nebo mladé přátele, toto triko s potiskem lenochoda je jedinečnou a zábavnou volbou. Udělejte jim radost a podpořte jejich lásku k knihám s tímto originálním dárkem. Vtipné dětské tričko s lenochodem je skvělým dárkem, který spojí zábavu a vzdělávání v jednom. Zároveň připomene dětem, že knihy mohou být zábavou a dobrodružstvím, které je doprovází v celé jejich cestě. Objednejte si toto triko ještě dnes a udělejte z knih jejich nejlepší přátele!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek