Vtipné pánské tričko s potiskem Jsem rozmazlený syn - vtipné pánské tričko

Produkt Vtipné pánské tričko s potiskem Jsem rozmazlený syn - vtipné pánské tričko z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte narozeninové pánské tričko, které rozesměje a pobaví oslavence? Pánské tričko s vtipným potiskem "Jsem rozmazlený syn mám děsně úžasnou mámu je trochu šílená a občas z ní mám strach. Ale má smysl pro humor a vždycky mi pomůže. Má mě moc ráda. Jsem pyšný, že jsem její syn. Ano tohle mi koupila ". Toto pánské triko bude jistě s hrdostí nosit každý syn. Potěšte svého syna na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Vtipné tričko se hodí všude kam budete potřebovat – do práce, na pivo, do školy, na tréninky a dá se zkombinovat s různými kousky oblečení. Potisk perfektně vynikne na černém, modrém či zeleném tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Pokud je váš syn rodinný vtipálek, který miluje zábavu a humor, tak toto pánské vtipné tričko je to pravé.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek