Keramický hrnek s motivem Porsche

Produkt Keramický hrnek s motivem Porsche z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Keramický hrnek s logem značky Porsche je dokonalým spojením elegance a výkonnosti, kterou tato ikonická značka reprezentuje. Tento hrnek není jen prostředkem pro každodenní pití, je to výraz vaší vášně a obdivu k jedné z nejprestižnějších automobilových značek na světě. Loga značky Porsche na hrnku zdůrazňují luxusní a inovativní charakter této legendární automobilové společnosti. Každý detail je pečlivě zpracován, aby hrnek přinesl do vaší každodenní rutiny kousek sportovního ducha a elegance. Hrníček je vyroben z kvalitní keramiky, což zaručuje nejen dlouhou životnost, ale také perfektní tepelnou izolaci pro váš oblíbený nápoj. Jeho ergonomický tvar a pohodlná ucha umožňují snadné držení a pití, ať už si dopřáváte ranní kávu, čaj nebo jiný horký nápoj. Oživte si své každodenní rituály s keramickým hrnkem s logem značky Porsche. Buďte spojeni s touto legendární značkou nejen za volantem, ale i při každém doušku z tohoto stylového hrnku, který zdůrazňuje vaši vášeň pro výjimečnost a kvalitu.

Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek