Kšiltovka se značkou Scania - pro fanoušky automobilové značky Scania

Produkt Kšiltovka se značkou Scania - pro fanoušky automobilové značky Scania z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa působivých nákladních vozů a vyjádřete svou vášeň s touto kšiltovkou značky Scania. Je to neodolatelný doplněk pro všechny milovníky automobilů, kteří jsou fascinováni silou, spolehlivostí a inovacemi této legendární značky. Kšiltovka Scania je víc než jen klasický kousek. Je to symbol vynikající kvality, precizního zpracování a dokonalého designu. Kšiltovka Scania je nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým řešením - chrání vás před slunečními paprsky. Tato kšiltovka se značkou Scania je výjimečným způsobem, jak vyjádřit váš zájem o nákladní dopravu a váš respekt vůči Scania. Ať už je váš oblíbený model Scania R-series, Scania S-series nebo Scania P-series, tato kšiltovka vám umožňuje projevit svou oddanost této renomované značce, ať už jste na cestě nebo jen relaxujete. Kromě toho, tato kšiltovka je dostupná v různých barvách, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl a preference.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek